Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Gammel versjon av Dead Island 2 har blitt lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Få spill har hatt samme kompliserte utvikling som Dead Island 2, hvilket startet hos Yager, og ble videreført over til Sumo Digital, og deretter flyttet over til Dambuster Studios (Homefront: The Revolution). Yagers versjon utspilles i solfylte California, og nå har denne versjonen blitt lekket.

En fullt spillbar versjon av spillet har blitt lekket på nettet, og mange har nå lastet nede denne og delt bilder og videoer. Du kan se hvordan det ser ut her. Sannsynligvis vil den endelige versjonen, om den noensinne slippes, være veldig annerledes fra denne, men det er uansett kult å se hvordan det kunne ha blitt.

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content