Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Gen.G frigjør størstedelen av teamet på League of Legends

Bare én spiller gjenstår.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som 2023 League of Legends World Championship er over, og med tanke på at Gen.G ikke klarte å komme til semifinalen, har esportsorganisasjonen nå bestemt seg for å frigjøre nesten hele League laget.

Per nå er det bare én spiller, Kim "Peyz" Su-hwan, som er igjen på det aktive laget, mens Choi "Doran" Hyeon-joon, Han "Peanut" Wang-ho, Jeong "Chovy" Ji-hoon, Yoo "Chovy" Ji-hoon, Yoo "Delight" Hwan-joong, Kim "Museong" Moo-seong, hovedtrener Go "Score" Dong-bin og trener Won "Mafa" Sang-yeon har alle fått sparken.

Grunnen til dette er at alle disse spillerne er på slutten av kontraktene sine, noe som betyr at det er en sjanse for at hver av dem kan være tilbake i Gen.G neste år, hvis laget bestemmer seg for å skrive kontrakt med dem i løpet av sesongen.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content