Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Geoff Keighley har "Mye å dele snart"

Det ser ut til at Ubisofts beslutning om å forlate E3 kan være relatert til Summer Game Fest 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen timer siden ble det avslørt at Ubisoft har bestemt seg for å hoppe over E3 2023 og i stedet skal ha en Ubisoft Forward-stream den 12. juni. Det er imidlertid ikke gitt noen spesifikk forklaring på hvorfor de bestemte seg for å hoppe over E3, men The Game Awards-produsent og vert Geoff Keighley kan bare være involvert på en eller annen måte.

Kinda Funny- og Gamertag Radio-vert Parris Lilly kommenterte alt dette på Twitter:

"I stedet for E3 bør det være «Games Week LA». Summer Game Fest starter det, og etterpå holder utgivere sine digitale og personlige mediearrangementer i løpet av uken med en todagers fanfestival for publikum. Det er egentlig E3, men lar utgivere gjøre sine egne arrangementer."

Dette førte til at Keighley la ut svaret "Mye å dele snart!". Det virker som Keighley faktisk planlegger noe, og det er ikke så rart å tro at Ubisoft avgjørelse kan være relatert til dette.

Geoff Keighley har "Mye å dele snart"
Bilde fra Geoff Keighley på Twitter.


Loading next content