Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Ghost Gaming slår seg sammen med XP League

E-sportlaget blir med i e-sportligaen for ungdom.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E-sportorganisasjonen Ghost Gaming har kunngjort at den har inngått et partnerskap med e-sportligaen for ungdom, XP League. Partnerskapet innebærer at XP League's lokasjoner over hele det sørøstlige USA vil representere Ghost Gaming fremover, samtidig som de to samarbeider om ungdomsutvikling.

Dette vil gi enkeltpersoner som besøker XP League steder sjansen til å representere Ghost Gaming, og vil se opprettelsen av spesielle lag som vil bli utpekt Ghost Gaming Academy lag, og de som blir lagt til disse får offisielle trøyer.

"Ghost Gaming er den ledende profesjonelle spillorganisasjonen i denne regionen, og de deler vår lidenskap for ungdomsutvikling", sa Jay Melamed, administrerende direktør i XP League. "Vi er veldig glade for å samarbeide med denne utrolige organisasjonen og samarbeide om karriereeksponering og utvikling av barna våre. Pro-team-partnerskap som dette validerer e-sport for ungdom."

Partnerskapet vil også se ulike aktiveringer lansert, sammen med fysiske og virtuelle møter og hilsener, coaching mentorering muligheter, pro / am spill økter, og mer.

Ghost Gaming slår seg sammen med XP League


Loading next content