Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint-forbedringer utsettes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft innrømmet at Ghost Recon: Breakpoint hadde fått en ekstremt dårlig start i oktober og fortalte hvordan flere deler av spillet ville endres betraktelig var planen at en ny modus og klasse ville komme i februar. Som du kanskje forstår med såpass få dager igjen av måneden vil ikke dette bli en realitet.

Nå kan utviklerne fortelle at de har bestemt seg for å utsette både den såkalte Immersive-modusen og den nye Engineer-klassen fra februar til "våren", noe som nok betyr minst en måned ekstra med venting. Den gode nyheten er at de gjør dette for å implementere og finpusse flere ting de fikk tilbakemeldinger om i spørreundersøkelsen som har blitt sendt ut et par ganger de siste månedene, noe som forhåpentligvis betyr at den kommende oppdateringen vil gjøre Ghost Recon: Breakpoint mye mer underholdende. Nærmere informasjon om Immersive Mode vil offentliggjøres den 5. mars, så vi får se hva de sier og viser da.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content