Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands får permadeath, nye klasser og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fikk den første delen av Ghost Recon: Wildlands' andre sesong i april, og nå er det tid andre del.

Denne er ikke så rent liten heller, for her kommer det mye godt til fans av både enspiller- og multiplayerdelen. Når det gjelder enspillerdelen vil denne få en ny modus kalt Ghost Mode. Mange, deriblant undertegnede, mener at enspillerverdenen er altfor lett, så dette gjør Ubisoft nå noe med. Ghost Mode skrur nemlig realismen nesten til topps. Her kan vi bare bruke ett primærvåpen og ett sekundærvåpen, samtidig som at vi bare kan bytte disse mot våpen fiender mister eller i ammo-bokser. Det franske studioet har tydeligvis lest første del av "Feil vi overser når vi spiller"-serien min også, for i denne modusen vil du miste alle de resterende kulene i magasinet ditt om du lader om før det er tomt. Du bør også spille med folk du stoler på, for nå kan lagkameratene dine skade deg. "Da respawner jeg jo bare," tenker du kanskje? Vel, Ghost Mode er permadeath, så du vil måtte starte med en helt ny figur om du dør.

I tillegg til dette får vi to nye Ghost War-kart, to nye figurklasser, en kort video av seierslaget i Ghost War-kamper, prøve oss på daglige PvP-utfordringer, en "Observer Mode" som lar oss se gjennom og laste opp kampene våre, nye gjenstander i lootboksene (nye våpen, emotes, stemmer, seiersposeringer og mer), samt muligheten til å tjene og bruke Prestige Credits i både historiedelen og Ghost War.

Du legger kanskje merke til at vi ikke har nevnt noe om et spesielt PvE-oppdrag? Dette er siden Ubisoft ønsker å holde oppdraget hemmelig til nærmere lansering. Når vi uansett snakker om lanseringen er det viktig å nevne at Year 2 Pass-eiere får tilgang til Ghost Mode, de nye Ghost War-klassene, og litt annet småtteri allerede den 24. juli, mens vi andre må vente til 31. juli. Alt det andre blir tilgjengelig for alle den 24. juli. Du kan høre utviklerne snakke mer detaljert om alt dette i videoen under.

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content