Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Ravenbound
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Pokémon X/Y

   Gjorde hjemmebesøk for å stanse Pokémon-lekkasje

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Da de oppdaget lekkede bilder av det kommende 3DS-spillet Pokémon X/Y brukte ikke Nintendo lang tid på å reagere. Som meldt av Instagram-brukeren Kosthedin, som stod bak lekkasjene, dro de nemlig sporenstreks til butikken som hadde lånt bort spillet til ham, for å gi dem reprimande. Og aksjonen var såvisst effektiv:

   - Jeg har ikke et eksemplar av Pokémon X lenger, så jeg kan ikke oppgi noe mer info enn det jeg allerede har avslørt, skriver Kosthedin til sultne Pokémon-fans.

   Kosthedin hadde fått spillet fra en venn som jobbet ved den aktuelle butikken, og da Nintendo kom på døra valgte han å levere det tilbake:

   - Nintendo fløy inn en representant i ettermiddag. Han tok turen til den lokale spillsjappa der jeg fikk tak i X. Representanten sa at folk stod i fare for å miste jobbene sine hos Nintendo som følge av lekkasjene. Jeg ga tilbake eksemplaret mitt av spillet for å hjelpe butikken, slik at vennen min ikke skulle miste jobben, utdyper Kosthedin.

   For de som skulle være interessert i den salgs, lekket han følgende bilder (sees på eget ansvar):

   Pokémon X/Y
   Pokémon X/YPokémon X/Y
   Pokémon X/YPokémon X/YPokémon X/Y

   Kilde: Kotaku.

   Relaterte tekster

   Pokémon X/YScore

   Pokémon X/Y

   ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

   Gamefreak har hatt storrengjøring i studioet, og resultatet er et av de beste Pokémon-spillene på mange år. Vi har kanskje ikke fanget alle, men karakteren er i alle fall satt...

   5
   Pokémon-kampanje på Gamestop

   Pokémon-kampanje på Gamestop

   NYHET. Skrevet av Redaksjonen

   Det ser ut til at Nintendo vil sparke liv i interessen for Pokémon-franchisen før utgivelsen av det kommende Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire. De har i hvert fall gått...   Loading next content