Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Gladiators Legion stopper offisielt med å konkurrere i Overwatch Contenders

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å konkurrere i noen av Overwatch Leagues diverse divisjoner kan være hardt, og selv om det å trekke seg helt ut enda er sjeldent, så kommer det ikke som noen overraskelse. Los Angeles Gladiators har vært et kjent ansikt i Contenders-utgaven av ligaen, og de er en del av samme organisasjon som har Gladiators Legion.

Nå har de dog avslørt via en kort beskjed på Twitter at de ikke lengre vil konkurrere i Contenders, og at det ikke kommer til å være en del av 2020-sesongen.

Det er flere lag som har trukket seg fra Contenders i det siste, som Mayhem Academy og XL2 Academy, og det skyldes visstnok bekymring rundt ligaens fremtid.

Overwatch
Photo: LA Gladiators

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content