Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Glister har tegnet kontrakt med Paris Eternal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch-laget Paris Eternal er for øyeblikket i full gang med å gjenoppbygge deres lag, blant annet fordi Overwatch går over til 5v5-format i stedet for 6v6-formatet de er vant til.

Som en del av denne gjenoppbyggingen har Eternal avslørt at de har forlenget kontraktene med Nikolai "Naga" Dereli, Daniël "Daan" Scheltema, Emir "Kaan" Okumus, og Arthur "dridro" Szanto, men de har også avslørt på Twitter at de har tegnet kontrakt med Gil-seong "Glister" Lim, som tidligere har spilt for Eternal, og for London Spitfire.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content