Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goat Simulator 3

Goat Simulator 3 kommer til Steam tidlig neste år

Med alt innhold etter lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha debutert som Epic Games Store eksklusivt for PC, kommer Goat Simulator 3 snart også til å debutere på Steam. Coffee Stain har kunngjort at det sprø plattformspillet kommer til den ekstra PC-butikken allerede tidlig neste år.

Vi blir fortalt at Goat Simulator 3, som faktisk er det andre spillet i serien, vil komme på Steam med alt innhold som har kommet etter lanseringen siden tittelen debuterte i slutten av 2022. Det betyr at Steam -spillere vil få tilgang til en hel rekke geiter, utstyr, oppdrag, hemmeligheter og mer, i tillegg til alle fremtidige oppdateringer som er planlagt for spillet.

Det er ikke kjent nøyaktig når Goat Simulator 3 kommer til Steam, og foreløpig vet vi bare at det er planlagt tidlig i 2024. Spillet er for øyeblikket tilgjengelig andre steder på Epic Games Store, PS5 og Xbox Series X/S, og vil også komme til mobile plattformer i fremtiden.

Goat Simulator 3

Relaterte tekster

1
Goat Simulator 3Score

Goat Simulator 3

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Coffee Stain slår til igjen, og denne gangen har spillverdenen vokst og oppdragene har blitt enda mer rampete.

0
Goat Simulator 3 klart for november

Goat Simulator 3 klart for november

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Svenskene i Coffee Stain bestemte seg for å tøyse med oss flere ganger da de annonserte Goat Simulator 3 i juni. Ikke bare hoppet de over to-tallet, men startet traileren...Loading next content