Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Animal Super Squad

Goat Simulator-utvikler slipper racingspillet Animal Super Squad

Det ustyrtelig morsomme fysikkbaserte racingspillet er laget i samarbeid med PewdiePie...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Armin Ibrisagic, en av utviklerne bak det merkelig suksessfulle Goat Simulator, og den beryktede Youtuberen PewDiePie har samarbeidet om å lage et spill. Resultatet er Animal Super Squad som blir gitt ut av deres eget utviklerstudio DoubleMoose Games. Spillet er tilgjengelig på Steam Early Access nå, så du kan teste det i helga hvis du vil.

I spillet kontrollerer du tre forskjellige figurer (en kylling, et dovendyr og en fisk) som du må føre gjennom forskjellige baner. Den spesielle spillfysikken utfordrer spillerens evner gjennom hele spillet. Man skal også kunne mekke egne baner som kan få venner og fiender til å bryne seg på.

Du kan lese mer om spillet på Steam-siden, og så vurdere om det virker kult nok til at det er verdt å støtte PewdiePie med mer penger.

HQ
Animal Super Squad
Animal Super SquadAnimal Super SquadAnimal Super SquadAnimal Super Squad

Relaterte teksterLoading next content