Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök bekrefter lansering i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange håpet at Bethesda ville følge suksessoppskriften til The Elder Scrolls V: Skyrim ved å lansere Starfield den 11. november, eller litt kulere skrevet 11.11, men den drømmen ble knust med utsettelsen til første halvdel av 2023. Heldigvis overtar som forventet et annet meget etterlengtet spill det samme tidsrommet.

For etter måneder med spekulasjoner bekrefter PlayStation og Santa Monica Studio at God of War: Ragnarök lanseres på PlayStation 4 og PlayStation 5 den 9. november i år. Sammen med denne annonseringen har vi også fått en heftig CG-trailer som får det til å virke som om vi får et nytt møte med Fenris, samt en annen video som viser frem spesialutgavene av spillet.

HQ
HQ
God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content