Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goldeneye 007

Goldeneye 007 blir bedre på Nintendo Switch og Xbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over ni måneder har gått siden vi fikk klare tegn på at ikoniske Goldeneye 007 var på vei til Xbox-konsollene, så ventetiden har vært langt. Heldigvis er den straks over.

For Rare, Xbox Game Studios og Nintendo bekrefter at Goldeneye 007 kommer i oppusset form til både Nintendo Switch, Xbox One og Xbox Series "snart". Switch-utgaven får online multiplayer, alle utgavene vil la oss spille mot andre med klassisk delt skjerm mens Xbox-konsollene i tillegg byr på Achievements, en bildeoppløsning på 4K og selvsagt bedre bildeoppdatering enn originalen.

HQ
Goldeneye 007

Relaterte tekster

0
Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Rare Replay er en fantastisk samling av spill fra de britiske utviklerne som nå er en del av Xbox Game Studios, men det er særlig ett spill mange ble skuffet over ikke...

5
Ny GoldenEye speedrun-rekord etter 15 år!

Ny GoldenEye speedrun-rekord etter 15 år!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

GoldenEye 007 er bestefaren til alle FPS-spill, og kom ut helt tilbake i Nintendo 64-æraen. Det har vært et populært speedrun-spill siden da. Rekorden for å fullføre...Loading next content