Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

GonnaNeedMilk kunngjør en stor turnering for kvinner Fortnite

I Milk Cup vil kvinnelige Fortnite spillere kjempe om en del av premiepotten på 250 000 dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E-sportscenen for kvinner vokser jevnt og trutt, takket være arrangementer for kvinner som fremmer og oppmuntrer til mangfold i e-sportsektoren. Etter kunngjøringen av Red Bull Instalock i går har GonnaNeedMilk nå økt innsatsen betraktelig ved å avsløre The Milk Cup.

Dette blir en turnering kun for kvinner Fortnite der de beste kvinnelige stjernene møtes for å konkurrere i en rekke konkurranser i jakten på en del av premiepotten på 250 000 dollar. Arrangementet vil bli avholdt i Nord-Amerika og vil faktisk være den største premiepotten som noensinne er satt opp for en esports-turnering for kvinner.

Når det gjelder hvordan turneringen vil bli strukturert, vil det være tre Majors i mai, juni og juli, med offline kvalifiseringskamper rett før hver. De 11 beste lagene fra hver Major vil kvalifisere seg til en LAN Finals en gang i høst, med nøyaktig dato og sted som ennå ikke er offentliggjort.

Det vi vet, er at hver Major vil ha en premiepott på 25 000 dollar, noe som gir 175 000 dollar på bordet for LAN Finals.

Kommer du til å følge med på The Milk Cup?

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content