Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Gran Turismo 4: Prologue

Gran Tourismo 4 Prologue

Nå slippes nemlig Gran Tourismo Prologue Signature Edition, som er en 'demo'-utgave av det kommende Gran Tourismo 4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gran Tourismo serien har vel uten tvil noen av de feteste bilspillene vi har sett hittil. Men det har skjedd pent lite fra den kanten siden 2001. Etter en del forsinkelser sitter vi fremdeles og venter på Gran Tourismo 4. Utgivelsen er blitt utsatt om og om igjen, tilsynelatende fordi bilentusiasten Kazunori Yamauchi ikke blir tilfreds med resultatet. Men nå har det kommet noe som kan korte ned ventetiden. Nå slippes nemlig Gran Tourismo Prologue Signature Edition, som er en "demo"-utgave av det kommende Gran Tourismo 4.

Gran Tourismo Prologue Signatur Edition kan greit beskrives som en kjøreskole. En litt kjedelig en, som gir deg tilgang på flere biler etterhvert som man avanserer gjennom kursene. Disse kan igjen testes ut i spillets fem baner i arcade modus. Høres kanskje fett nok ut, men byr ikke på de helt store opplevelsene. Er som nevnt bare fem forskjellige baner å velge mellom, og du får bare motstandere i 3 av dem. På de to andre kjører du ikke mot noen andre enn ditt eget ego og klokken. Og for å vri kniven litt ekstra rundt, så har teamet bak GT spart både 2-player og online delen til det ferdige produktet.

Men det er ett område hvor GT fremdeles kan få hvem som helst til å sitte og måpe. På den visuelle siden er de fremdeles helt overlegne. Feiende flotte biler som suser gjennom detaljerte landskap. Det er vanskelig å fatte hvordan Polyphony Digital har klart å trekke mer ut av maskinen, men de har altså gjort det. En liten titt på den italienske banen Citta de Arie og den reklameinfiserte New York-banen vil få de fleste til å se forskjellen fra GT 3 til denne Prologue-utgaven.

Men Gran Tourismo Prologue Signature Edition gir allikevel bare en litt bittersøt smak i munnen for noen timer. Kjørefølelsen som man kjenner igjen fra de tidligere spillene er til fulle bevart, og bilene er fantastisk fine. Men når man ikke får mer enn det man får her, blir det litt vanskelig å ta helt av. Dessuten virker AI’en fortsatt en smule klossete og innføringen av tidsstraff for å brase rett inn i en barriere i håp om å utnytte spillets mangelfulle motstandere, viser at Polyphony Digital ikke har kommet så langt på dette området.

Dette er en annonse:

Men jeg har tro på at GT 4 vil levere varene, om ikke annet enn for massene som elsker å få noen hestekrefter mellom hendene - og dem er det som kjent en del av. Det er bare synd at denne demoen koster penger...

07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Fet grafikk, flotte biler og bra kjørefølelse.
-
AI´en halter en del. Tidsstraff er en dårlig løsning på mange fans bønner. Denne demoen koster penger...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content