Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport spilt av over fem millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Polyphony Digital gjorde det veldig klart at de jevnlig ville gi oss nye biler, baner og andre ting til Gran Turismo Sport i fremtiden lenge før spillet i det hele tatt ble lansert, og de har tydeligvis blitt belønnet for dette.

Nå har studiosjefen Kazunori Yamauchi kunngjort at Gran Turismo Sport har passert fem millioner spillere. Samtidig kan det høres ut som tallet kanskje er høyere også, for Gran Turismos Twitterkonto nevner spesifikt at det er over fem millioner personer som har prøvd Gran Turismo Championship-modusen. Jeg har sendt dem en mail for å få oppklaring på hva som er rett, og vil selvsagt oppdatere dere om jeg får svar. Uansett må det kunne sies å være imponerende tall med tanke på hvordan det har gått med mange andre bilspill de siste årene.

Gran Turismo Sport

Relaterte tekster

1
Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har kost seg med Polyphony Digital sitt inntog på PlayStation 4, men synes samtidig at serien henger litt etter konkurrentene.Loading next content