Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition selger bedre enn forventet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Remasterene av Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas har altså ikke levd opp til mange sine forhåpninger, men trilogien har faktisk overgått utgiverne sine.

Som en del av nattens investormøte kunne Strauss Zelnick, lederen av Take-Two, fortelle at salgstallene til Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition har overgått alle forventninger. Akkurat hvor mye samlingen har solgt ønsket han ikke å si, men et lett regnestykke gir oss en indikasjon.

For siden vi vet at Grand Theft Auto V har solgt omtrent 5 millioner eksemplarer fra den 1. oktober til 31. desember og hele serien totalt gikk fra 355 millioner til 370 millioner trenger man ikke være særlig smart for å forstå at GTA-remasterene har solgt omtrent 10 millioner.

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Relaterte teksterLoading next content