Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V har slått hele Assasin's Creed og nesten Final Fantasy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august kunne Take-Two gi oss den ufattelige nyheten at Grand Theft Auto V hadde solgt over 150 millioner eksemplarer, og Rockstar sitt ultrapopulære spill gir seg ikke der.

Under nattens investormøte avslørte Take-Two at Grand Theft Auto V nå har passert 160 millioner solgte eksemplarer om vi teller med de relativt få utgavene som har blitt sendt til butikker den siste tiden.

For å sette dette i perspektiv fortalte Ubisoft i oktober 2020 at Assassin's Creed-serien til sammen hadde solgt over 155 millioner, mens Square Enix forrige høst kunngjorde at Final Fantasy-serien har omtrent 164 millioner. GTA V alene er altså veldig nærme de flere titalls spillene til sistnevnte, så det er ikke rart Rockstar ventet helt til i forrige uke med å bekrefte GTA VI.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content