Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V passerer 130 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

GTA V har vært blant de ti bestselgende spillene over nesten hele verden nærmest hver uke etter at det ble lansert i 2013, så jeg er ikke den eneste som har lurt på hvem i alle dager som ikke har kjøpt det enda. Nå har vi fått en ny indikasjon på at svaret er ganske få.

Under kveldens årsrapport kunne Take-Two nemlig fortelle at det har blitt solgt omtrent 15 millioner eksemplarer av Grand Theft Auto V siden november, noe som betyr at spillet nå har passert 130 millioner til sammen. Da har de ikke engang inkludert alle nedlastningene av PC-utgaven som er gratis på Epic Games Store akkurat nå, noe som bare gjør det mer imponerende. Dermed fastsetter det andreplassen som tidenes mestselgende spill også om vi ikke inkluderer de utallige variantene av Tetris.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content