Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Run

Gratis brett og nye figurer til Super Mario Run

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Mario Run ble raskt en suksess, og tjener mye selv om langt fra alle kjøper hele spillet. Om to dager skal det slippes til Android også, og i den forbindelse har Nintendo planer om å friske opp spillet litt.

Det er som kjent gratis å spille noen av brettene, men for hele spillet må du betale. Dualshockers rapporterer nå at Nintendo skal slippe oppdateringen 2.0.0, og denne vil legge til to nye figurer i tillegg til et ekstra gratisbrett.

Skal du teste Super Mario Run?

Super Mario Run

Relaterte tekster

1
Super Mario RunScore

Super Mario Run

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Super Mario har endelig fått sin mobildebut, og vi har sjekket hvordan den spretne rørleggeren klarer seg. Her er anmeldelsen...

3
Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig...Loading next content