Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division

Gratis The Division-utvidelser på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Ubisoft sitt siste møte med investorene sa de at studioet ville fokusere mer på å støtte spillene sine lenger, fremfor å lage oppfølgere. Vi har allerede sett bevis på dette i Rainbow Six: Siege, og nå følger The Division etter.

Nå kan de nemlig avsløre at det blir en ny sesong av The Division også. I dette tilfellet virker det dog som om det ikke er snakk om utvidelser man må kjøpe, men heller mer gratis innhold. Det vil nemlig komme to gratis utvidelser i år. Den første vil blant annet implementere et nytt event-system som skal by nye modifiseringer, tabeller, og unike klær som man kun kan få med å utføre bestemte aktiviteter. I tillegg skal det etter planen bli mulig å sømløst endre loadoutene sine. Dermed kan du med enkle tastetrykk endre våpen, skills, og alt det for å tilpasses ulike situasjoner.

Siden den andre utvidelsen fortsatt er et godt stykke unna ønsker de ikke å røpe spesifikke detaljer. De kan dog si at den vil fokusere mer på nye oppdrag, og kanskje mer historie.

Det kommer også snadder før den tid. Fra 9. - 16. mars vil alle aktive spillere få 200 premium credits og en ny emote som en slags takk for å ha tatt del i det første året. Som om det ikke var nok vil det fra 9. - 11. mars vil man få dobbelt så stor belønning for å drepe "high-value targets", samtidig som det 11. mars vil være dobbelbonus på "field proficiency caches".

Kommer du til å fortsette med The Division, eller går du mot nye spill?

The Division

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content