Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Grounded feirer 15 millioner spillere med ønskede forbedringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For litt over en måned siden kunne Obsidian og Xbox Game Studios skryte av at Grounded hadde over 13 millioner spillere, og tallet har steget betraktelig siden den gang. Denne gangen feires det også på skikkelig vis.

Utviklerne forteller at over 15 millioner spillere nå har prøvd å overleve i den livsfarlige hagen. Da passer det godt at vi også får en siste oppdatering før de tar juleferie, og den er sannelig ikke dårlig. Den såkalte Holiday Treat-oppdateringen gir oss en ekstra rad i inventaret, muligheten til å veksle mellom flere hotpouches, lar oss bruke ZIP.R oppover, en ny felle for å beskytte basene våre, ekstra dekorasjoner for basene, lar oss sove til etter soloppgang, gjøre slik at gamertaget ikke vises over figuren vår og litt annet småtteri.

Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content