Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

GRTV: Gruppe B-monster nyter finsk grovgrus i Dirt Rally 2.0

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I denne ukens andre Racing Dreams-video prøver Petter å kontrollere den litt vanvittig kraftige og gamle gruppe B-buggyen Lancia Delta HF Intregrale Evo 2 i en finsk skog i Dirt Rally 2.0. Det er viktig å være litt lett på gassen, hvis du ikke ønsker å ende opp som en rykende haug med gammelmannskjøtt.

Gamereactors 6DOF Full Motion-racingrigg består av et SR2-system fra svenske Simrig som monteres på en Modus Ultimate fra Swedish Rig Design og plassert på en Traction Plus Platform fra Next Level Racing. Dette drives av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 og AMD 6950 XT Red Redvil, og som monitor bruker vi tre stk LG CX 55" OLED-TVer. Rattbasen er en Fanatec DD2 med et Podium M4 GT-ratt og Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams er en serie videosnutter og artikler der vår svenske kollega Petter Hegevall deler sin brennende interesse for simulatorracing, og du kan se disse videoene hver tirsdag og fredag her på Gamereactor.

HQ

Relaterte tekster

2
Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har igjen satt seg bak rattet for å kjøre seg vill i skog og mark, men nyter han det like godt som sist?Loading next content