Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

GRTV spiller Shenmue 3 i to timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shenmue 3, og vel Shenmue-serien generelt, må kunne sies å være noe spesielt. Som anmeldelsene av det tredje spillet har vist er dette noe som helt klart bærer preg av fortiden både på godt og vondt. Akkurat disse blandede meningene vil nok dessverre få Ryo sitt nyeste eventyr til å forsvinne litt denne høsten, så før det forsvinner helt fra radaren din kan det være greit å se en god porsjon gameplay. Der kommer GR Live inn i bildet, for Shenmue 3 fikk kjørt seg i omtrent to timer for en stund siden. Dermed skal du få en relativt god oversikt over hva spillet har å by på i opptaket under, samt lese Ingars anmeldelse.

HQ
Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content