Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

GRTV: This War of Mine-intervju

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi satte oss ned med senior writer Pawel Miechowski fra 11 Bit Studios for å snakke om mottagelsen av This War of Mine, hvordan spillet skal utvides med tiden, nettbrettversjoner og hva studioet vil jobbe med i fremtiden. Se hele intervjuet nedenfor, og glem ikke å sjekke ut vår anmeldelse av spillet.

HQ
This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content