Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
GT Legends

GT Legends

Dette er rett og slett GTR med legendariske doninger, og Bernt har satt seg bak rattet på en rekke gromme biler!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Motoren fra din Ford Mustang buldrer godt, du har akkurat giret ned og du gjør deg klar til din siste sving. Bak deg lurer konkurrentene. Alle er på hugget og vil vinne. Du kommer deg fort ut av svingen. Motoren nærmest klynker av nåde, men du gyver deg løs på oppløpet, de andre konkurrentene ligger fortsatt like bak deg, men tar innpå. Farten er stor. Du girer opp, Mustangen krenger til sidene. Ingen skal komme forbi og ta fra deg seieren. Du løfter hendene i været og vet at du nå har vunnet et meget spennende race hvor din kjøring var presset til det ytterste.

Spillet jeg er blitt så forelsket i, er det nye GT Legends fra SimBin. Med GTR friskt i minnet, visste jeg at dette spillet ville være av høy kvalitet. For er det noe SimBin kan, så er det å utvikle racingsimulatorer. Allerede etter de første løpene luktet jeg en god karakter. Det virker for meg at SimBin nok en gang har klart mesterstykket igjen.

Med over 25 varierende baner fra virkeligheten, blant annet de kjente Imola, Monza, Donington og Mondello Park-banene, samt over 90 originale 60 og 70-talls legendariske doninger. Jeg er solgt. Ford Mustang, Shelby GT 350, Shelby Cobra, Lotus Elan, Lotus Elite, BMW CSL, Porsche 914, Porsche 911 RSR, Renault Alpine, Mercedes 300SL, Ford GT-40, Austin Mini-Cooper, Checy Corvette, De tomaso Pantera, bare for å nevne noen, og alle bilene er nøyaktig gjengitt til den minste detalj.

Det grafiske er på topp, kjørefølelsen er så realistisk at du nesten kjenner eksoslukten. Den perfekte lyden av V8-ere som runger gromt fra høytalerne, gir meg chills langt oppover ørene. Som straff for min iver til spillet, blir jeg fengslet for livstid med GT Legends, som har så mye å tilby.

Det er også verdt å nevne at jo større vanskelighetsgraden er, jo fetere blir premien når du går seirende ut av en turnering og låser da opp for andre legendariske skjønnheter. Disse kan igjen brukes senere til å cruise rundt med. Det finnes tonnevis av muligheter, utfordrende baner å ta fatt på, pluss du vil også kunne spille multiplayer via LAN eller online om du vil finne flere og større utfordringer.

Dette er en annonse:

Det skal også nevnes at dette spillet er veldig likt GTR, bortsett fra at du nå har tilgang på eldre legendariske biler, pluss at grafikken og detaljene har blitt forbedret noe, men bevares, er ikke det mer enn nok da?

Er du på utkikk etter høstens store racingsimulator og digger disse lekkerbiskene av noen doninger som nevnt ovenfor, så kjøp GT Legends. SimBin imponerte meg med GTR og nå blir jeg nok en gang helfrelst over et godt gjennomført bilspill i verdensklasse. Jeg kommer til å bli sittende med denne simulatoren i lang tid fremover, for jeg skal til topps! GT Legends er min nye bestevenn.

GT Legends
GT Legends
Dette er en annonse:
GT Legends
GT Legends
GT Legends
GT Legends
GT Legends
GT Legends
GT Legends
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
God fysikk. Gjennomført styring. Bilene og banenes karakteristikk er god gjengitt.
-
For få baner.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
GT LegendsScore

GT Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Dette er rett og slett GTR med legendariske doninger, og Bernt har satt seg bak rattet på en rekke gromme biler!Loading next content