Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V vender tilbake til Game Pass

Sammen med blant annet Exoprimal.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå noen dager inn i juli, så folk har ventet på å høre om spillene som kommer til Game Pass denne måneden. Det viser seg at gode ting kommer til dem som venter.

Microsoft har kunngjort hvilke spill som kommer til Game Pass de neste par ukene, og det største høydepunktet er faktisk tilbake på tjenesten allerede nå. GTA V er nemlig tilbake på Game Pass. Vi kan også glede oss til Capcoms vanvittige dinosaurskytespill, et ofte glemt Double Fine-spill og mye mer. Her er alle spillene som blir en del av Game Pass-samlingen de neste tretten dagene:

Dessverre vil vi også se minst ett elsket spill forlate tjenesten 15. juli, da denne trioen fjernes neste uke:

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content