Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

GTA-remasterene er fikset nå, sier Take-Two

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av de i redaksjonen som liker å snakke om årets skuffelser, og selvsagt en drøss med andre, ble skikkelig deppet da Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition kom ut i en mild sagt dårlig stand. Det sier seg selv at remasterene ikke levde opp til forventningene når Rockstar selv og moderselskapet Take-Two ba om unnskyldning, men nå har sjefen selv sagt noe som virkelig vil pille en god del på nesen.

I et intervju med CNBC sier nemlig Strauss Zelnick, lederen av Take-Two dette om GTA-remasterene:

"Og når det gjelder GTA-trilogien var dette faktisk ikke en ny tittel. Det var en remaster av pre-eksisterende spill. Vi hadde en glitch i starten, men den glitchen ble fikset."

Ja, for Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition hadde jo bare ett problem, og det er jo fikset helt nå...Ledere som ikke spiller selv er merkelige...

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Relaterte teksterLoading next content