Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Guacamelee

Guacamelee Super Turbo Championship Edition

Guacamelee debuterar på Playstation 4 i form av Super Turbo Championship Edition. Petter har satt karakter...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HD-oppdateringer og Game of the Year-utgaver av allerede sluppede spill har blitt en fryktelig populær greie de seneste årene. Hver eneste utvikler der ute har sett sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner ved å slippe sitt allerede lanserte spill med oppgraderinger av ulikt omfang. Noen har vært bedre enn andre.

Guacamelee
Grafikkstilen er noe av det mest vellykkede vi har sett i et indiespill på flere år.

Drinkbox Studios fantastiske blanding av Castlevania, Metroid og komedien Nacho Libre ble sluppet til Playstation 3 og PS Vita i fjor, og vi i Gamereactor ble veldig imponerte av resultatet. Nå er det altså klart for å slippe spillet til Playstation 4, Xbox 360 og Xbox One, og det har i den anledning fått tilleggstittelen "Super Turbo Championship Edition" (som selvfølgelig spiller på Capcoms ganske elendige tilleggstitler på diverse Street Fighter-utgivelser).

Guacamelee
Utfordringene er vriene, men vanskelighetsgraden er velbalansert.
Dette er en annonse:

Jeg hadde gleden av å dele ut vår nest høyeste karakter til PS Vita-versjonen i fjor (på den svenske siden av Gamereactor), og jeg har det fortsatt gøy med spillet. Guacamelee var stappfullt av sjarm, finjustert spillmekanikk og herlig design, og det mest fornøyelige med opplegget var kombinasjonen av dynamikk mellom plattformselementene og actionpartiene, samt dynamikken mellom de ulike dimensjonene i spillverdenen - mellom de dødes verden og den levende biten av Guacamelees fargesprakende tortillaunivers.

Miljøene er fortsatt det absolutt beste med dette spillet ettersom de sprudler av liv, bevegelse, sjarm og farge. Hele festen føles som en blanding av Samurai Jack, Dexter's Laboratory og Star Wars: Clone Wars toppet med rikelige mengder tacokrydder. I Playstation 4-versjonen er grafikken vakkert høyoppløst, og de sterke fargene ser bedre ut en noensinne. Musikken er dessuten like briljant som vanlig, og på samme måte som tidligere er den dynamisk og jobber sammen med det som skjer på skjermen. Vanvittige maracas, trompeter og Nacho Libre-aktige melodier strømmer ut av høyttalerne og skaper en veldig spesiel stemning.

Guacamelee
Musikken og designet i de ulike miljøene er blant spillets høydepunkter.

Guacamelee Super Turbo Championship Edition er en fantastisk, liten perle full av strøkne utfordringer og god underholdning. Det inneholder DLC-delene som ble sluppet til Playstation 3, og er et veldig velkomment tilskudd til Playstation 4 og Xbox One.

Dette er en annonse:
Guacamelee
Guacamelee
Guacamelee
Guacamelee
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Fantastisk spillmekanikker, herlig brettdesign, nydelig estetikk, lekker grafikk og haugevis med sjarm og utfordringer.
-
Intensitetsmåleren er unødvendig.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • Glorfindel
    Vi som er så heldige å ha et PlayStation Plus abonnement (eventuelt påtvunget for å kunne spill online), får hver måned ulike tilbud om spill... 9/10

Relaterte tekster

2
Sjekk ut Guacamelee

Sjekk ut Guacamelee

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Tidligere denne uken lanserte Drinkbox Studios Playstation-spillet Guacamelee, som blander hektisk slåsseaction med tradisjonelle plattformscener.Loading next content