Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy-skaper går til Mass Effect og Dragon Age

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av ganske labre trailere og skuffelsen som var Marvel's Avengers hadde ikke mange store forventninger til Marvel's Guardians of the Galaxy, men Deus Ex-utviklerne ga oss faktisk et ganske bra spill. Noe av det beste vil jeg si er historien, noe som gjør dette jobbskiftet ganske interessant.

Mary DeMarle, som var hovedforfatteren av blant annet Marvel's Guardians of the Galaxy og Deus Ex: Human Revolution, avslører på LinkedIn at hun nå har forlatt Eidos Montreal for å i stedet være "Senior Narrative Director" hos Bioware som lager Dragon Age: Dreadwolf og det vi foreløpig kaller Mass Effect 4 i disse dager. Forhåpentligvis betyr dette at det velkjente studioet finner tilbake til kvaliteten det var kjent for før Anthem og Mass Effect: Andromeda laget noen riper i lakken.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Relaterte tekster

1
Marvel's Guardians of the GalaxyScore

Marvel's Guardians of the Galaxy

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er et spill Eirik liker bedre enn filmene med en underholdende og gripende historie, kult kampsystem og mye snadder for Marvel-fans, så tekniske problemer og ensformig gameplay kan man leve med.Loading next content