Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Guild Esports offentliggjør CS:GO-lag for menn

Offentliggjøring av liste forventes i nær fremtid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den David Beckham-støttede, London-baserte esportsorganisasjonen Guild Esports har kunngjort at den vil opprette et eget Counter-Strike: Global Offensive -lag for menn. Laget skal konkurrere i ulike turneringer rundt om i verden, og vil fungere som den mannlige ekvivalenten til Guild sitt rene kvinnelag som ble annonsert tidligere i år.

"Vår inntreden i herrekonkurransene, som understrekes av den forestående lanseringen av Counter-Strike 2, er helt i tråd med vår visjon om å styrke merkevarens tilstedeværelse på verdensbasis", sier Jasmine Skee, administrerende direktør i Guild Esports. "Etter den enestående mottakelsen av vårt Counter-Strike-lag for kvinner tidligere i år, er vi ivrige etter å utnytte dette voksende markedet ytterligere og gripe de utallige sponsor- og inntektsmulighetene det gir."

Foreløpig har Guild ennå ikke kunngjort hvilke spillere og ansatte som skal utgjøre dette laget, men vi er lovet å høre mer om nettopp dette i nær fremtid.

Counter-Strike: Global Offensive
Guild Esports

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content