Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guilty Gear: Strive

Guilty Gear: Strive utsettes til juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enkelte i redaksjonen og flere av dere har nok begynte å telle ned til lanseringen av Guilty Gear: Strive nå som vi nærmer oss lanseringen den 9. april, men jeg må altså fortelle at du må begynne å plusse i stedet.

Arc System Works slenger seg nemlig på trenden med å si at Guilty Gear: Strive har blitt utsatt til den 11. juni. Den gode nyheten er at utviklerne ikke skylder på Covid-19. I stedet er begrunnelsen at det vil ta litt tid å gjøre endringer basert på tilbakemeldingene de fikk etter den åpne betaen. Blant annet at online-lobbyene og serverne må finpusses, så forhåpentligvis får vi en knallgod opplevelse fra første stund når det lanseres sammen med både Final Fantasy VII: Remake Intergrade og Ratchet & Clank: Rift Apart.

Guilty Gear: Strive

Relaterte tekster

0
Guilty Gear: StriveScore

Guilty Gear: Strive

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Med Strive tas slåssespillsjangeren til nye høyder, men det står dessverre ikke uten motstand.

0
Guilty Gear: Strive utsettes til juni

Guilty Gear: Strive utsettes til juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Enkelte i redaksjonen og flere av dere har nok begynte å telle ned til lanseringen av Guilty Gear: Strive nå som vi nærmer oss lanseringen den 9. april, men jeg må altså...Loading next content