Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Hades dominerer GDC 2021 Awards

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den nettopp overståtte Game Developers Choice Awards.

Prisen til årets spill gikk nemlig til Supergiant Games' Hades, som da også tidligere har scoret ganske mange GOTY-priser. I det hele tatt dominerer spillet og vant også Best Design og Best Audio, det var også nominert til Best Visual Art (Ghost of Tsushima), Best Narrative (The Last of Us: Part II) og The Innovation Award (Dreams).

Hades kom opprinnelig til Nintendo Switch og PC. En versjon til PlayStation og Xbox kommer den 13. august og blir tilgjengelig på Xbox Game Pass.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content