Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Hades er det beste spillet på PS5 og Xbox Series, ifølge Metacritic

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De nyeste konsollene har bare vært på markedet i omtrent ni måneder nå, så det finnes ikke ekstremt mange spill laget for dem enda. Dette betyr ikke bare at utvalget er litt lite, men også at utviklerne ikke har lært å ta full nytte av den ekstra kraften og nye funksjoner enda. Derfor er det kanskje ikke så rart at et oppusset spill fra i fjor har æren av å være "det beste" på kraftpluggene.

For ti dager etter at Hades ble lansert på PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 og Xbox Series har spillet overtatt plassen som det høyest rangerte på Metacritic sin liste over PS5- og Xbox Series-spill. PS5-utgaven har nemlig 93, mens Xbox Series sin er på 94. Dermed har Supergiant Games sitt fremragende spill gått forbi Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 sine 90 på Sony sin nyeste konsoll og Microsoft Flight Simulator sine 90 på Series-familien. Forhåpentligvis vil flunkende nye spill overta førsteplassene etter hvert, men foreløpig er det altså mange sin favoritt fra fjorårets som fortsetter å bemerke seg.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content