Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Halo 4 ble nesten laget av Borderlands-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Bungie bestemte seg for å forlate Microsoft og Halo-serien ble det selvsagt heftige diskusjoner om Master Chief sin fremtid. Noen fryktet det ville bety slutten på serien, mens andre begynte å komme med ønsker om hvem som kunne overta utviklingen. Som vi nå vet endte det opp med at 343 Industries fikk jobben, men det kunne raskt blitt annerledes.

Ryan McCaffrey inviterte nemlig nylig 343-sjefen Bonnie Ross til IGN Unfiltered, og der kunne hun ikke bare gjenta at de hadde alvorlige samtaler om å avslutte Halo da Bungie gikk. Etter hvert bestemte de seg dog for å se hvordan et nytt spill ville bli i noen andre hender, så da ble spørsmålet om hvilke hender som skulle få lage Halo 4. Ross avslører at det eneste alternativet utenfor Microsoft de vurderte var Gearbox Software, skaperne av Borderlands-serien, Aliens: Colonial Marines, Duke Nukem Forever og en rekke andre førstepersons skytespill. Slettes ikke så rart siden studioet hadde hjulpet dem med å få Halo: Combat Evolved over til PC noen år før, men de bestemte seg altså til slutt for å danne 343 og sette dem på saken.

Hvordan tror du Halo ville blitt med Gearbox bak roret?

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...



Loading next content