Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Halo 5 gjør store Warzone-endringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått to år siden Halo 5: Guardians ble lansert, men multiplayeren lever fortsatt i beste velgående. Dette er støttes også opp av dagens annonsering.

343 Industries kan nemlig fortelle at de har sett seg lei av at Warzone-kamper enten avsluttes med ulikt antall spillere på lagene eller med at det ene laget er fullstendig overlegne. For å fikse dette ønsker de nå gjøre store endringer i REQ-systemet. I slutten av neste uke vil det slippes en oppdatering som endrer hvor mye REQ du får for handlingene dine, samtidig som nivået ditt vil stige gradvis uansett hva du gjør. Testene de har gjort viser at disse endringene gjør at enkelte ikke forblir på et lavt REQ-nivå gjennom hele kampen, noe som igjen fører til jevnere kamper.

Det er viktig å bemerke at disse endringene ikke gjelder Warzone Firefight og Warzone Assault. Samtidig kan de fortelle litt mer om våpenendringene som kommer, og de kan du lese om her.

Synes du Warzone har vært for ubalansert?

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content