Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite ser ut til å ha passert 30 millioner spillere

En annen LinkedIn-profil avslører mer enn den sannsynligvis burde.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har vært nokså hemmelighetsfulle når det gjelder tallene for Halo Infinite, som fikk en flott lansering, men uten noen etterfølgende support. Dette førte til mye kritikk og at folk tilsynelatende forlot spillet til fordel for grønnere beitemarker i andre live-service-titler.

Men nå har vi kanskje fått en idé om hvor mange som har spilt spillet, takket være LinkedIn-profilen til Ben F., som tidligere var produktsjef hos 343 Industries, men som sluttet tidligere i år. Han hevder at spillet har samlet over 30 millioner spillere, noe som betyr at det har hatt en voldsom vekst til tross for det trøblete første året på markedet. Siden vi antar at dette kan bli endret i profilen hans når Microsoft oppdager dette, har vi laget et skjermbilde du kan sjekke ut nedenfor.

343 Industries har fortsatt å utvide og forbedre Halo Infinite på flere måter og lansert mange etterspurte funksjoner siden lanseringen i slutten av 2021. Og takket være den godt mottatte Season 5: Reckoning, som startet forrige måned, peker tallene endelig i riktig retning for Master Chief igjen.

Halo Infinite
Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content