Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fall Guys: Ultimate Knockout

Halo inntar Fall Guys med Master Chief og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi som spiller på PlayStation har kunne kle oss ut som både Aloy fra Horizon: Zero Dawn, Ratchet og Clank fra Ratchet & Clank og et par andre velkjente figurer, og gledelig nok trenger ikke de som foretrekker Xbox å vente lenge på å bli en ikonisk kar heller.

Microsoft bekrefter med en ny trailer at Master Chief fra Halo får et eget skin i Fall Guys: Ultimate Knockout fra den 30. juni - 1.juli, samtidig som at et såkalt Spartan Showdown-event feirer det hele samme helg. Dermed tar det altså bare ni dager fra spillet lanseres gratis på Xbox og Switch til Mediatonic og Epic Games markerer bønnene sin ankomst på nye konsoller med noe kult.

HQ
Fall Guys: Ultimate Knockout

Relaterte tekster

0
Fall Guys: Ultimate KnockoutScore

Fall Guys: Ultimate Knockout

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med en kombinasjon av gelébønner og gameshowet Takeshi's Castle viser Mediatonic at battle royale-sjangeren kan være kjempemoro selv uten skytevåpen.Loading next content