Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Halo World Championship med ny tilskuerrekord

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den offisielle hjemmesiden til Xbox kunne avsløre at Halo World Championship 2017 satte nye tilskuerrekord, og det var altså mange som kunne se OpTic Gaming heve trofeet til slutt.

På det meste hadde turneringen over 135 000 tilskuere på tvers av Beam, Twitch, Facebook og Twitter. Over 13 millioner unike seere var innom turneringen i løpet av helgen.

Så du på?

Halo 5: Guardians
Photo: ESL

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content