Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Halo-spillerne inntar Wembley Stadium denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den kommende helgen skal Wembley Stadium ta imot en haug med Halo-spillere, for da skal det avholdes kvalifisering til årets verdensmesterskap i Halo 5: Guardians. Dette er første gang denne arenaen blir brukt til Halo.

Under kvalifiseringen i London skal dessuten 208 000 kroner deles ut i premier, i tillegg til to plasser i finalen til Halo World Cup. Hvis du vil få med deg kvalifiseringen kan du skaffe billett på denne lenken.

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content