Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Halve Funcom har fått sparken

Oppsigelser også her i Norge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi melde at oppimot 60 prosent av staben hos norske Funcom stod i fare for å miste jobbene sine, som følge av det skuffende salget av nettrollespillet The Secret World.

Nå har Funcom offisielt bekreftet disse ryktene, og forklart at så mye som halvparten av selskapets ansatte har fått sparken:

- Omkring halvparten av selskapets personale har blitt påvirket, og noen av avdelinger har blitt påvirket mer enn andre. For å sikre at Funcom er i best mulig posisjon til å realisere sine planer, både for eksisterende spill og fremtidige prosjekter, fokuserer selskapet på å beholde så mange som mulig av de ansatte som jobber på produksjonsnivå, forklarer Funcom i en pressemelding.

Nedskjæringene skal ha skjedd på tvers av landegrensene, med oppsigelser i Montreal, Beijing, Durham og Oslo. Du kan lese mer om saken på Funcoms nettsider.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content