Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Hangzhou Spark fristiller to spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hangzhou Spark har hatt en rimelig god sesong i Overwatch League med flere seiere enn nederlag og en plassering i tabellen, hvor det kun er få poeng opp til regionens tredjeplass Philadelphia Fusion. Laget har dog aldri helt klart å levere når det for alvor har gjeldt i playoffs, og derfor gjør ledelsen nå et par endringer.

Young-hyun "Takoyaki" Lee er nettopp blitt fristilt, og for bare et par dager siden fikk Kyeong-bo "GodsB" Kim samme behandling.

Dermed er det to åpne plasser på laget. Da langt fra alle lag i Overwatch har innbyttere til hver posisjon, er det imidlertid langt fra sikkert at Spark vil rekruttere nye spillere. Deres neste kamp finner sted fredag den 9. juli, hvor de klokken 11 skal spille mot New York Excelsior.

Overwatch
Hangzhou Spark

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content