Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hangzhou Spark har kunngjort en haug med Overwatch League-signeringer

Laget lener seg fortsatt på et helt kinesisk lag, til tross for at Overwatch 2 ikke er tilgjengelig i landet for øyeblikket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble avslørt at Blizzard Entertainment og NetEases avtale nærmet seg slutten, noe som betydde at den kaliforniske utviklerens titler ikke ville bli støttet og gjort tilgjengelig for fans i Kina, måtte det stilles spørsmål om hva dette betydde for Overwatch League lagene basert i landet.

Selv om det egentlig ikke har vært noen omtale av dette fortsatt, gjør Hangzhou Spark det klart at selv om Overwatch 2 ikke er tilgjengelig i Kina, er teamet trygg på å drive et helt kinesisk lag.

Serien har nå signert fire spillere og en assistenttrener, mens den forbereder seg til 2023-sesongen, som starter senere enn forventet i East-divisjonen, da det ikke vil være en Pro-Am-turnering på denne siden av Stillehavet.

Når det gjelder hvem signeringene er, har Spark plukket opp; Luo "Twenty" Wenjie, Huang "leave" Xin, Chen "Lengsa" Jingyi og Zhou "Mmonk" Xiang som spillere, og Yan "creed" Xiao som assistenttrener.

Med bare seks spillere for øyeblikket, er det en sjanse for at vi vil se flere signeringer i løpet av de kommende dagene og ukene.

Overwatch 2
Photo: Hangzhou Spark

Relaterte teksterLoading next content