Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Hangzhou Spark sparker MCD etter dårlig oppførsel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Drittslenging er selvsagt en vanlig del av esports, men av og til går spillere for langt. Da får det heldigvis som oftest konsekvenser.

Hangzhou Spark forteller at de har kvittet seg med Jeong-ho "MCD" Lee etter at han sa en rekke xenofobiske ting til en kinesisk Overwatch League:

"I dag ble Hangzhou Spark gjort oppmerksom på en hendelse som handlet om MCDs oppførsel i spill. MCDs handlinger og kommentarer har brutt betingelser i spillerens kontrakt, og det går også i mot Hangzhou Sparks verdier som lag. Hans handlinger var ikke i samsvar med forventingene spillere og ansatte i Hangzhou Spark har."

Derfor termineres kontrakten hans med umiddelbar virkning.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content