Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Hangzhou Spark tar farvel med trenerne Andante og Mentalist

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hangzhou Spark har annonsert at de gjør endringer i deres trenerstab. Overwatch League-laget tar farvel med sjefstrener Jaehong "Andante" Hwang som har vært en del av laget i nesten ett år, og assistenten Chung-in "Mentalist" Kim som kom til laget for bare tre måneder siden.

Laget har også lagt ut en video på Twitter hvor de om denne beslutningen forteller: "There are irreconcilable differences between Andante's and rest of Spark's ideals."

Det er ennå ikke meldt noe om hvem som utfyller de ledige plassene.

Overwatch
Hangzhou Spark

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content