Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Har du prøvd Local Justice?

Flerspilleren i Max Payne 3 ruller videre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trodde det ikke var mulig, men Rockstar klarte å bygge opp en velfungerende og engasjerende flerspillerdel i Max Payne 3, komplett med bullet time, painkillers og depressive oneliners.

Nylig ble den første utvidelsespakken lansert og dersom du falt for flerspilleren i hovedspillet er Local Justice-pakken så absolutt verdt en titt.

For om lag 60kr (eller 640 MS-poeng) får du tre nye flerspillerkart,
55th Battalion HQ, Imperial Palace og Departure Lounge, ved siden av et nytt våpen (M4 Assault Rifle), nye achievements og en ny flerspillerfraksjon.

Går du til anskaffelse av et Max Payne 3 Season Pass har du dessuten mye moro å se frem til, da hele seks utvidelser er planlagt ved siden av Local Justice-pakken:

Sommer:
• Disorganized Crime Map Pack
• Deathmatch Made In Heaven Mode Pack
• Hostage Negotiation Map Pack
• New York Minute Co-Op Pack

Høst:
• Painful Memories Map Pack
• Trickle Down Economics Map Pack

Samtidig har godsakene som fulgte med forhåndsbestillinger av Max Payne 3 nå blitt lagt ut for salg. Blant dem finner vi Cemetery-kartet og Silent Killer Loadout-kartet, som begge koster 160 MS-poeng/20 kr.

Sjekk ut bildene fra de nye kartene, og få også med deg Local Justice-traileren:

Max Payne 3
Max Payne 3Max Payne 3
Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3
Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3
Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....Loading next content