Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Har nye Overwatch League-lag blitt avslørt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvidelsen av Overwatch League nærmer seg med stormskritt, og folk gleder seg til å se nye steder innta den populære ligaen. Problemet er bare at de ikke kan lage særlig mye supporterutstyr enda siden det fortsatt er mange lag som ikke har offentliggjort navnene og logoene sine. Heldigvis virker det som om noen pratevillige personer har gjort jobben lettere.

En Reddit-bruker hevder nemlig at vi i tillegg til Atlanta Reign og Toronto Defiant vil få se Hangzhou Spark, Chengdu Hunters, Paris Eternal, Washington Justice og Guangzhou Charge i aksjon. Interessant nok nevner ikke personen Vancouvers lag, for de har tydeligvis klart å holde informasjonen hemmelig.

Lekkasjen viser også det som skal være logoene til de ulike lagene, og om de er falske har vedkommende virkelig tatt seg god tid med dem.

Håper du disse er ekte eller har du bedre forslag?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content