Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Street Fighter X Tekken

Harada med overraskelse på lur

Og Street Fighter X Tekken på Gamescom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Street Fighter X Tekken skal bli vist frem i Europa for første gang på Gamescom-messen om knappe to uker, dette i følge Tekken-produsent Katsuhiro Harada.

Selv om spillet utvikles av Capcom, er ikke sistnevnte tilstede på messen, men både Namco og Street Fighter-produsent Yoshinori Ono vil være på plass.

Harada har tidligere beskrevet at prosjektene Street Fighter X Tekken og Tekken X Street Fighter er en konkurranse snarere enn et samarbeid. Litt kameratslig kappestrid inne i bildet, med andre ord. Ono sier følgende:

- En stor mengde av Street Fighter-fansen vår ved Comic-Con i San Diego ble rent flaue da Harada prøvde å bestikke alle i publikum med et gratiseksemplar av spillet sitt.

- Jeg har allerede annonsert at jeg vil være tilstede på Tekken-begivenheten ved Gamescom (Harada dukket uanmeldt opp på Comic-Con, red.anm.) Jeg forventer at Harada har en rekke lyssky overrakelser på lur, i og med at det var han som inviterte meg.

Ono benytter anledningen til å slenge litt med leppa:

- Jeg har uansett tenkt til å delta på arrangementet og overkomme enhver hindring han har planlagt, bare for å kunne vise dem hva et ordentlig slåssespill går ut på.

Katsuhiro Harada svarer ivrig:

- Dessverre fikk vi ikke gjort opp på Comic-Con, men jeg vil stå ansikt til ansikt med ham igjen i Europa - i Køln! Her vil det bli utvekslet slag istedenfor høfligheter - det er slik vi gjør tingene hos Mishima Zaibatsu!

Vi kan bare drømme om hva slags overraskelser spilloppmakeren Harada har planlagt, men kanskje det er snakk om en visning av Tekken X Street Fighter?

Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Machokos: Ryu gjør seg klar til å gi Kazuya en ordentlig bamseklem.

Relaterte tekster

Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki GR SE

Capcom og Namco barker sammen for å avgjøre om tre dimensjoner er bedre enn to, og hvem som er sjangerens mester...Loading next content