Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Heineken utnevnt til Valorant Champions Tour Americas' offisielle øl

Det alkoholfrie tilbudet har fått denne æren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har ønsket en ny partner velkommen til Valorant Champions Tour Americas-kretsen, og dette er Heineken, turneringens nye offisielle ølpartner.

Som nevnt i en tweet, blir vi fortalt at Heineken 0.0, den alkoholfrie varianten vil bli merket som ølpartneren til esports-kretsen, og at ølet til og med vil få æren av å være presenterende sponsor av Icebox-kartet når det spilles under offisielle strømmer.

Denne partnerskapsavtalen er også en del av en utvidelse av Heinekens nåværende avtale med Riot Games, som gjør at ølprodusenten for tiden også sponser Brazilian League of Legends-kretsen.

Det var ingen omtale av noen økonomi eller varighet av partnerskapet.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content