Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hele Dallas Fuel-vaktlisten vil få lov til å utforske gratis byrå

Overwatch League-mesterne i 2022 er kanskje ikke med Fuel i 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at laget kom sammen i løpet av sin tid på Dallas Fuel, og til og med steg helt til toppen i år, for å bli 2022 Overwatch League-mestere, er det en veldig reell sjanse for at denne elitelisten ikke er tilbake med Fuel neste år.

Og dette kommer som en del av en uttalelse fra Dallas Fuel-medeier Mike "Hastr0" Rufail, som uttalte på Twitter at teamet vil kunne utforske gratis byrå fullt ut for 2023.

"Når det gjelder vår @DallasFuel vaktliste i 2023:"

"Det er ganske mange Fuel-spillere som ble ubegrensede gratisagenter etter å ha vunnet 2022 @overwatchleague sesongen. Vi forstår at dette teamet er en enhet og har bestemt oss for å la hele teamet utforske alternativene for 2023.

"Jeg håper å gi deg flere oppdateringer når vi begynner å styrke våre 2023-planer. Det har vært en drøm å jobbe med dette teamet. Vi oppnådde vårt mål om å bringe tittelen og trofeet til Dallas. Takk til alle som støttet oss underveis. Mer kommer snart angående drivstoffet.

Riktignok lar dette døren stå åpen for at hele vaktlisten kan signere på nytt med Fuel for 2023 og kanskje videre, men på samme måte betyr det at dette elite, mesterskapsvinnende laget også kan bli kjøpt opp av en annen franchise.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content